top of page
  • Writer's pictureTaru

Miksi työskennellä vuokratyöntekijänä ja JETmaxilaisena, mitkä ovat sen hyödyt?Joustavuus: Työskennellessäsi henkilöstönvuokrayrityksessä saat mahdollisuuden työskennellä eri yrityksissä ja erilaisissa tehtävissä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi eri aloilla ja kehittää monipuolista työkokemusta. Pyrimme niin, että työ joustaa hakijan tarpeen mukaan. Voit halutessasi työskennellä yhdessä kohteessa tai mahdollisuuksien mukaan voit keikkailla monissa kohteissa.


Työllistymismahdollisuudet: Meillä on laajat verkostot eri yrityksiin ja organisaatioihin. Tämä voi auttaa sinua löytämään työpaikkoja nopeammin ja lisäämään mahdollisuuksia työllistyä eri aloille.


Nopea työllistyminen: Meillä on usein jatkuvia rekrytointitarpeita, ja pyrimme täyttämään avoimet työpaikat mahdollisimman nopeasti. Meillä ei tarvitse odottaa pitkiä valintaprosesseja. Käymme päivittäin hakujamme läpi etsien motivaatiota ja tehtäviin sopivaa työhistoriaa. Aina ei löydy taustaasi sopivaa tehtävää, silloin meidän workhunterimme käyvät töihin ja etsivät osaamistasi vastaavaa etsivän yrityksen.

Työt voivat alkaa jo huomenna, oletko valmis?


Mahdollisuus vakinaistua: Meillä on useita esimerkkitapauksia työntekijän siirtymisestä asiakkaan kirjoille. Ja näitä meillä vain juhlitaan ja tuemme kaikin tavoin siirtymisessä vakisuhteeseen. Kun yksi JETmaxilainen onnistuu, me kaikki onnistumme. Joten ota työskentely meillä vain yhtenä mahdollisuutena, me autamme avaamaan oven.


Ammatillinen kehitys: Meillä on laajat verkostot eri sidosryhmiin, jolloin pystymme tukemaan sinun ammatillista kehittymistäsi. Meillä voit kokeilla uusia aloja ja tehtäviä, kehittää osaamistasi ja edistää uraasi.


On kuitenkin tärkeää huomata, että myös meiltä löytyy tilapäisyyttä ja epäsäännöllistä työaikaa. Jokaisen yksilön tilanne ja mieltymykset vaikuttavat siihen, miten hyödyllisenä koet työskentelyn meillä. Me kyllä tuemme ja autamme. Mutta motivaation ja asenteen tuothan mukanasi!

Mitä sanot, voimmeko jo kutsua sinua JETmaxilaiseksi?


42 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page