top of page
  • Writer's pictureTaru

JETmax yrityksesi menestyksesi tukena

Junamatkalla Tampereelle päätin kirjoittaa blogitekstin, miten me voimme tukea yritystäsi menestyksen tiellä. Tässä se tulee, oletko valmis?


Toimimme avainkumppaneita monille yrityksille, asiakkaamme haluavat menestyä kilpailluilla markkinoilla. Tarjoamme arvokasta asiantuntemusta ja palveluita, jotka auttavat yritystänne saavuttamaan tavoitteenne tehokkaammin ja voitte keskittymään ydinliiketoimintaanne.


Rekrytointi: Oikean henkilöstön löytäminen on ratkaisevaa yrityksen menestykselle. Työntekijänhaku ei ole helppoa, tiedämme sen. Mutta rekrytointi on työtämme ja väitämme olevamme siinä hyviä. Me kohtaamme päivittäin tekijöitä useilta eri aloilta, usealla paikkakunnalla. Käytämme rekrytoinnissa laajaa verkostostoamme sekä vahvaa ammattitaitoamme, mikä säästää kaikkien aikaa ja vaivaa. Laadukkaan rekrytoinnin avulla voimme varmistaa, että oikeat ihmiset oikeissa tehtävissä.


Henkilöstövuokraus: Maailma on muuttunut. Henkilöstövuokraus on tätä päivää. Ymmärrys asiakasyrityksemme toiminnasta ja aikataulusta auttavat meitä toimimaan joustavasti ja proaktiivisesti. Joustavuus on tärkeää nykyaikaisessa liiketoimintaympäristössä. Vuokraus mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin työvoiman tarpeisiin. Meiltä saat tarvittaessa myös väliaikaista tai projektikohtaista työvoimaa ilman pitkäaikaista sitoumusta. Tämä auttaa optimoimaan resurssien käytön ja parantamaan tehokkuutta.


Koulutus ja kehittäminen: Osaava henkilöstö on menestyvän yrityksen kulmakivi. JETmaxin toimintamalliin kuuluu olennaisesti työvalmennus. Me yhdistämme tekijän ja työn. Kartoitamme hakijan sekä yrityksenne tarpeet, motivaation ja vahvuudet. Tarvittaessa tuemme työnhakijan kehittymistä lisäkoulutusohjelman avulla. Toimintamallin avulla työntekijämme voivat vahvistaa sekä muokata omia taitoja ja asiantuntemusta yrityksenne tarpeisiin sopivaksi. Toimintamallimme edistää asiakasyrityksiemme innovaatioita, tuottavuutta ja kilpailukykyä.Muutosturva: Muutosturvan tavoitteena on tuotannollistaloudellisissa irtisanomistilanteissa nopeuttaa ja helpottaa irtisanotun pääsyä uuteen työhön. Toimimme muutostilanteiden yhteistyökumppanina tukien henkilöstön uudelleen työllistymistä. Meiltä myös kokonaisvaltainen muutosturvapalvelu, sisältäen muutosturvavalmennukset. Palvelumme auttaa asiakasyrityksiämme pitämään työnantajakuvan myönteisenä muuten vaikeassa tilanteessa.Strateginen kumppanuus: Tahtotilamme on rakentaa asiakasyrityksiemme kanssa kumppanuus. Kumppanuus mikä tukee molempien liiketoimintaa. Autamme luomaan pitkän aikavälin henkilöstöstrategioita, jotka tukevat liiketoimintanne tavoitteita. Tuomme mukaan alan parhaita käytäntöjä, markkinatietoa ja trendejä auttaen yritystänne pysymään kilpailun edellä.
Yhteenvetona voidaan varmasti todeta, että JETmaxilla on merkittävä rooli asiakasyritysten menestyksen tukemisessa. Tarjoamme asiantuntemusta, resursseja ja palveluita, jotka auttavat yrityksiä löytämään, kehittämään ja hallinnoimaan parhaita mahdollisia työvoimaratkaisuja. Tämä luo vahvan perustan menestykselle kilpailluilla markkinoilla.Ota yhteyttä, tule vaikka käymään uudella Tampereen toimistollamme ja rakennetaan kumppanuutta yhdessä!


14 katselukertaa0 kommenttia

Commenti


bottom of page